Over Puur Inspiratie

Verkoop!

De Puur Inspiratie kook-map kost €24,95 (verzendkosten: €6,95). Hij is ook af te halen bij Evenwijs in Balk!

 

Een abonnement loopt tot 1 januari en wordt daarna automatisch verlengd met een jaar (tenzij je je afmeld). Het abonnement kost 4,95 per kwartaal (verzendkosten: gratis).

 

Bestellen kan via: verkoop@evenwijs.nl

 

Het basisboek bevat 104 pagina's.

 

Aanvullingen

Het basiskeukenboek kun je, afhankelijk van je behoefte, elk kwartaal aanvullen met nieuwe recepten. Je kunt je abonneren op de aanvullingen. Je krijgt ze dan automatisch thuisgestuurd.

Even voorstellen...

Puur Inspiratie is het vierde (r)evolutionaire kookboek van Evenwijs. In feite is het een jubileum uitgave. Een blijvende uitgave, een uitgave die alleen maar kan groeien!

 

Bewust bezig met voeding

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bewust bezig met natuurlijke en gezonde voeding. Er komen ook steeds meer inzichten in de werking van ons lichaam en de bouwstoffen die het nodig heeft. Het belang van eiwitten, (de juiste) vetten, vezels, vitaminen, mineralen en fyto-nutriënten komen steeds vaker aan de orde. Deze gezonde dingen zitten meestal niet in de pakjes en zakjes die je in de supermarkt koopt. Het ziet er leuk uit, maar dat is het dan ook.

 

Wat zet je op tafel?

In de praktijk van alledag blijkt het lastig om iets op tafel te zetten wat zowel smakelijk als voedend is. Om je een eind op weg te helpen hebben we dit keukenboek gemaakt. Hierin geven we je in het kort, heldere en concrete achtergrondinformatie over eten zoals de natuur het bedoeld heeft. Verder een overzicht waarin je in één oogopslag kunt zien wat ‘niet slim is’ en wat een goede vervanging zou kunnen zijn. Bovendien lijsten met voedingsbronnen, seizoensgroenten en combinatie mogelijkheden.

 

Groei-Boek

Puur Inspiratie is een keukenboek waar je in kunt groeien. De basis schaf je eerst aan. Hierin vind je volop inspiratie voor ontbijt, lunch, diner en lekkernijen. De recepten zijn bijzonder eenvoudig, iedereen kan ermee aan de slag.

 

Aanvullingen

Het basiskeukenboek kun je, afhankelijk van je behoefte, elk kwartaal aanvullen met nieuwe recepten. Recepten die met je meegroeien en blijven inspireren. Ook komen er regelmatig specifieke thema’s aan bod. Denk daarbij aan keukengeheimen, snijtechnieken, rookoven specialiteiten, orgaanvlees bereidingen, zelf worst en paté maken, fermentatie technieken, enzovoort.

 

Puur koken, puur genieten, puur inspiratie...

 

 

 

 

Het basisboek bevat 104 pagina's.

 

Losbladig

Puur Inspiratie is gevat in een losbladig systeem. De map is (iets groter) dan A5 en er kan een ruime hoeveelheid pagina's aan toegevoegd worden.

 

Keukencover

Als je met een gerecht aan de slag wilt, kun je de pagina in een (bijgevoegde) cover steken. Zo blijven je pagina's mooi terwijl jij bezig bent in de keuken.

www.evenwijs.nl | verkoop@evenwijs.nl